Na mijn start aan de Academie (NHIBS) in Antwerpen, ben ik in het bedrijfsleven in Nederland beland. Jarenlange ervaring op o.a. secretarieel, administratief en logistiek gebied geven mij de mogelijkheid vakkundig in te spelen op het ontwerpen van huisstijlen en logo’s.

De laatste jaren ben ik weer met volle energie gaan schilderen. Daar gingen dan ook een aantal jaren van intensief volgen van opleidingen, workshops, teken- en schilderlessen aan vooraf. Door het gebruik van verschillende materialen (aquarel, olieverf, acryl, mixed media..) en twee- en driedimensionale technieken probeer ik op een eigen wijze de beelden te laten spreken. Sinds 1996 was ik lid van de schilderskring “De Dordtse Zaterdagschilders.” Deze (inmiddels opgeheven) kring verzorgde regelmatig exposities.

In 1999 won ik de logo-ontwerpwedstrijd van de Innovatie Coöperatie Cromstrijen en werd ik met mijn schilderij, gebaseerd op het gedicht van Ivo de Wijs “Verdwalen in het jaar”, regiowinnaar van de Talens Paletprijs, waarna een expositie in de Traverse in Utrecht volgde. 

In 2000/2001 heb ik de opleidingen grafisch vormgever en digitaal voorbereider nieuwe media en webdesign afgerond om zodoende een interessante en noodzakelijke mix mogelijk te maken van vormgeven. Voor het District Hoekse Waard van de K.N.S.B ontwierp ik logo, huisstijl en schaatskleding.In 2004 behaalde ik een eervolle vermelding in de categorie Abstract van de landelijke Atelierwedstrijd (Acryl). Enkele jaren verzorgde  ik teken- en schildercursussen voor kinderen van 9-12 jaar  bij SISKW. In 2005 werd hun werk geëxposeerd in de bibliotheek en kwam er een tentoonstelling van hun schilderijen en tekeningen tijdens de opening  van het SISKW-gebouw in het nieuwe pand. Ik heb meegewerkt aan diverse groepstentoonstellingen op verschillende locaties en had o.a. solo-exposities bij Galerie O.O. in Rotterdam, het Budgethotel in Dordrecht en het Gemeentehuis van Strijen en ‘s-Gravendeel. In juni 2007 een expositie in Antwerpen, Hof ter Schelde en op dit ogenblik bij Horos in Soest en onlangs in de bibliotheek van ‘s-Gravendeel. Heel recent werd ik lid van de Hoeksche Waardse Kunstenaars.